Sarat jeung Kaayaan

Wilujeng sumping di Villa Beureum Real estate sarat jeung kaayaan, nu lumaku pikeun pamakéan Anjeun tina Villa.Red Real Estate Website.

Ieu di handap aya sarat sareng kaayaan ("Syarat") dimana anjeun ("Pamaké") tiasa nganggo situs wéb villa.red ("Situs Wéb"). Mangga baca kaca ieu taliti. Ku ngakses jeung ngagunakeun Loka Wéb, anjeun nampi tur satuju kabeungkeut, tanpa modifikasi, watesan atawa kualifikasi, ku Sarat. Saratna tiasa dirobih atanapi dirévisi iraha waé ku ngapdet téks halaman ieu. Anjeun kabeungkeut ku modifikasi atanapi révisi sapertos kitu sahingga kedah nganjang halaman ieu sacara périodik pikeun marios Sarat.

Pamakéan anjeun kana situs wéb mangrupikeun kasapukan anjeun pikeun sadaya SYARAT, SYARAT, sareng wartos anu aya di dieu atanapi anu sanés dipasang dina situs wéb. (Eusi pasatujuan kitu, kaasup istilah jeung sagala kaayaan tambahan saperti jeung bewara, babarengan disebut di dieu salaku "perjangjian".) Lamun anjeun teu narima salah sahiji katangtuan dina pasatujuan, ulah make situs web. .

1. aksés
Kami bakal nyayogikeun anjeun aksés kana Wéb saluyu sareng Kaayaan ieu.

2. Kawajiban anjeun
2.1 satuju pikeun henteu nganggo Wéb (atanapi bagian mana waé) pikeun tujuan anu teu sah sareng satuju ngagunakeunana saluyu sareng sadaya undang-undang anu relevan;
2.2 satuju teu unggah atawa ngirimkeun ngaliwatan Website éta sagala virus komputer, virus makro, Trojan horse, cacing atawa hal sejenna dirancang ngaganggu, ngaganggu atawa ngaganggu prosedur operasi normal tina komputer;
2.3 moal unggah atawa ngirimkeun ngaliwatan Website éta bahan mana wae nu fitnah, karasa, atawa karakter jorang atawa menacing, atawa nu bisa ngabalukarkeun annoyance, kasulitan atawa kahariwang perlu;
2.4 moal make Website dina cara anu bisa ngabalukarkeun Website éta interrupted, ruksak, rendered kirang efisien atawa sapertos nu efektivitas atawa pungsionalitas Website ieu sagala cara impaired;
2.5 moal nganggo Wéb dina cara naon waé anu ngalanggar atanapi ngalanggar hak jalma, firma atanapi perusahaan (kalebet, tapi henteu diwatesan ku, hak cipta intelektual, hak karusiahan atanapi hak privasi);
2.6 satuju yén upami anjeun ngagaduhan hak, klaim atanapi tindakan ngalawan Pamaké anu timbul tina panggunaan Wéb éta, maka anjeun bakal ngudag hak, klaim atanapi tindakan sapertos kitu sacara mandiri sareng tanpa recourse ka kami.

3. Indemnity
3.1 Anjeun satuju pikeun nanggungjawaban pinuh pikeun (sareng nanggung rugi kami) sadaya klaim, tanggung jawab, karugian, karugian, biaya sareng biaya, kalebet biaya hukum, sangsara ku kami sareng timbul tina ngalanggar Sarat ku anjeun atanapi tanggung jawab anu sanés. timbul tina pamakean Website anjeun, atanapi pamakean ku jalma sanés anu ngaksés Wéb nganggo PC atanapi akun aksés internét anjeun.

4. Hak Urang
Urang cagar hak:
4.1 ngarobih atanapi mundur, samentawis atanapi permanén, Website (atanapi bagian mana waé) nganggo atanapi tanpa aya bewara ka anjeun sareng anjeun mastikeun yén kami henteu nanggungjawaban kanggo anjeun atanapi pihak katilu mana waé pikeun modifikasi atanapi ditarikna situs wéb;
4.2 ngarobah Sarat ieu ti jaman ka jaman, sarta pamakéan terus anjeun tina Website (atawa bagian mana wae) sanggeus parobahan misalna bakal dianggap salaku ditampa Anjeun tina parobahan misalna. Tanggung jawab anjeun pikeun mariksa sacara teratur pikeun nangtukeun naha Kaayaan parantos dirobih. Upami anjeun henteu satuju kana parobihan kana Kaayaan maka anjeun kedah langsung ngeureunkeun ngagunakeun Wéb.
4.3 Kami bakal ngagunakeun usaha anu wajar pikeun ngajaga Wéb. Situs wéb tiasa robih ti waktos ka waktos. Anjeun moal tiasa nampi santunan naon waé sabab anjeun henteu tiasa nganggo bagian mana waé dina Wéb atanapi kusabab kagagalan, gantung atanapi ditarikna sadayana atanapi bagian tina Wéb kusabab kaayaan di luar kontrol urang.

5. Tumbu pihak katilu
Dina usaha pikeun nyadiakeun ngaronjat nilai ka Pamaké urang, urang bisa nyadiakeun tumbu ka situs web atawa sumberdaya séjén. Anjeun ngaku sareng satuju yén kami henteu nanggungjawaban kana kasadiaan situs atanapi sumber éksternal sapertos kitu, sareng henteu ngesahkeun sareng henteu nanggungjawaban atanapi tanggung jawab, langsung atanapi henteu langsung, pikeun prakték privasi atanapi eusi (kaasup misrepresentative atanapi eusi fitnah) sapertos kitu. Situs wéb, kalebet (tanpa watesan) pariwara, produk atanapi bahan atanapi jasa sanés atanapi sayogi tina situs wéb atanapi sumber sapertos kitu, atanapi pikeun karusakan, karugian atanapi ngalanggar anu disababkeun atanapi disangka disababkeun ku, atanapi aya hubunganana sareng, panggunaan atanapi gumantung kana eusi, barang atanapi jasa sapertos anu aya dina situs atanapi sumber éksternal sapertos kitu.

6. ngawaskeun
Kami ngagaduhan hak, tapi sanés kawajiban, pikeun ngawas kagiatan sareng kontén anu aya hubunganana sareng Wéb. Urang tiasa nalungtik sagala palanggaran anu dilaporkeun dina Kaayaan atanapi keluhan ieu sareng nyandak tindakan anu kami anggap pantes (anu kalebet, tapi henteu diwatesan ku, ngaluarkeun peringatan, ngagantungkeun, ngeureunkeun atanapi ngalampirkeun kaayaan kana aksés anjeun sareng/atanapi ngaleungitkeun bahan naon waé tina Situs Web).

7. Data anjeun
Kami hormat inpormasi pribadi anjeun
Anjeun kedah sadar yén:
7.1 upami kami dipénta ku pulisi atanapi otoritas pangaturan atanapi pamaréntahan anu nalungtik kagiatan anu disangka ilegal, atanapi nalika nampi paréntah pengadilan, pikeun nyayogikeun Inpormasi Pribadi anjeun sareng / atanapi inpormasi ngeunaan kagiatan anjeun nalika nganggo Wéb Wéb kami kedah laksanakeun;
7.2 Urang cagar hak dina kawijaksanaan lumrah urang pikeun nyingkab wincik pamakéan Anjeun tina Website dina hubungan naon wae, atawa naon wae kaancam, Prosiding Pangadilan dina sambungan kalawan pamakéan Anjeun, atawa pamakéan saha wae dina kontrol anjeun, tina Website naha aya hubunganana. kalawan hal diatur dina Kaayaan ieu atawa lamun heunteu;
7.3 Punten tingali Kabijakan Privasi kami, anu janten bagian tina Kaayaan ieu.

8. Harta Intelektual jeung Hak Ngagunakeun
8.1 Anjeun ngaku sareng satuju yén sadaya hak cipta, mérek dagang sareng sadaya hak cipta intelektual anu sanés dina sadaya bahan atanapi kontén anu disayogikeun salaku bagian tina Wéb Wéb bakal tetep aya dina sadaya waktos anu diserahkeun ka kami atanapi anu masihan lisénsina. Anjeun diidinan ngagunakeun bahan ieu ngan sakumaha anu diidinan sacara nyata ku kami.
8.2 Website éta Hak Cipta, Sadaya hak ditangtayungan.

9. Notis
Anjeun tiasa ngirim kami bewara dina atanapi aya hubunganana sareng Kaayaan ieu ku email ka
box@villa.red

10. Watesan ngeunaan Liability
Sedengkeun urang bakal ngagunakeun usaha wajar pikeun pariksa akurasi informasi naon wae nu urang nempatkeun dina situs web, urang teu nyieun HARANSI, naha dinyatakeun atawa tersirat hubunganana jeung akurasi.
10.1 Website ieu disayogikeun dina dasar "sakumaha aya" sareng "sakumaha aya" tanpa perwakilan atanapi dukungan. Iwal dieusian dina istilah jeung kaayaan misah patali ka produk atawa jasa tinangtu, urang nyieun euweuh jaminan nanaon, naha dinyatakeun atawa tersirat, dina hubungan Website éta, atawa produk atawa jasa ditawarkeun dina Website naha ku urang atawa atas nama urang ( kaasup undeuran software bébas) kaasup tapi teu diwatesan ku, jaminan tersirat tina kualitas nyugemakeun, kabugaran pikeun tujuan nu tangtu, non-ngalanggar, kasaluyuan, kaamanan, akurasi, kaayaan atawa completeness, atawa naon baé jaminan tersirat timbul tina kursus urusan atawa pamakéan atawa dagang. .
10.2 Iwal dieusian dina istilah jeung kaayaan misah patali ka produk atawa jasa nu tangtu, urang nyieun euweuh jaminan yén Website atawa produk atawa jasa ditawarkeun dina Website naha ku urang atawa atas nama urang (kaasup undeuran software bébas) bakal minuhan sarat Anjeun atawa bakal. teu diganggu, pas waktuna, aman atanapi bébas kasalahan, yén cacad bakal dilereskeun, atanapi yén Website atanapi server anu nyayogikeun atanapi produk atanapi jasa anu ditawarkeun dina Wéb éta naha ku urang atanapi atas nama urang (kalebet undeuran parangkat lunak gratis) bébas tina virus atanapi bug atanapi fungsina pinuh, akurat, atanapi dipercaya. Kami moal nanggungjawaban atanapi nanggungjawaban kanggo anjeun pikeun leungitna eusi atanapi bahan salaku akibat tina unggah atanapi unduh tina Wéb.
10.3 Sanaos sasadiaan anu sanés dina Kaayaan, teu aya anu ngawatesan hak anjeun salaku konsumen.
10.4 Anjeun ngaku yen urang teu bisa ngajamin sahingga teu kudu nanggungjawaban kana sagala cara pikeun kaamanan atawa privasi Website jeung sagala informasi disadiakeun atawa dicokot tina Website ku anjeun.
10.5 Urang moal nanggungjawaban kana sadaya dina kontrak, tort atawa lamun heunteu kudu rugi atawa ruksakna nyambungkeun ka Website ngaliwatan link hyper-téks pihak katilu urang.
10.6 Urang moal nanggungjawaban kana sadaya, dina kontrak, tort (kaasup, tanpa watesan, lalawora), pre-kontrak atawa Répréséntasi séjén (lian ti misrepresentations curang) atawa lamun heunteu kaluar atawa dina sambungan jeung Website atawa produk atawa jasa ditawarkeun dina Website éta. naha ku kami atanapi atas nama kami (kalebet undeuran parangkat lunak gratis) pikeun:
10.6.1 sagala karugian ékonomi (kaasup tanpa watesan leungitna revenues, kauntungan, kontrak, bisnis atawa tabungan diantisipasi); atawa
10.6.2 leungitna goodwill atawa reputasi; atawa
10.6.3 sagala karugian husus atawa teu langsung atawa consequential; dina sagala hal naha atanapi henteu karugian sapertos anu aya dina pamikiran ngeunaan salah sahiji urang dina tanggal on nu acara ngabalukarkeun leungitna lumangsung.

11. Wétan
Euweuh anu bakal ditaksir salaku waiver ku kami tina sagala breach sateuacanna atawa successing tina sagala dibekelan.

12. Sakabeh pasatujuan
Sarat ieu (sakumaha dirobah ti jaman ka jaman) ngandung sakabéh perjangjian antara anjeun jeung kami anu patali jeung materi palajaran katutupan sarta supersede sagala pasatujuan saméméhna, arrangements, undertakings atawa usulan, ditulis atawa lisan, antara anjeun jeung kami dina hubungan jeung masalah sapertos. Henteu aya katerangan lisan atanapi inpormasi lisan anu dipasihkeun ku salah sahiji urang anu bakal ngarobih interpretasi Kaayaan ieu. Anjeun mastikeun yén, dina satuju nampi Sarat ieu, anjeun henteu ngandelkeun perwakilan naon waé kecuali sajauh anu sami parantos dinyatakeun diwakilan dina Kaayaan ieu sareng anjeun satuju yén anjeun henteu gaduh ubar pikeun panyalahgunaan anu henteu janten. istilah tina Kaayaan ieu ngan ukur yén kasapukan anjeun anu aya dina Klausa ieu henteu kedah dianggo pikeun panyalahgunaan anu salah naha éta parantos janten istilah tina Kaayaan ieu.

Bandingkeun listings

ngabandingkeun