Service Manajemén Harta

Unggal dinten, langkung seueur jalma anu ngagaduhan bumi kadua di Républik Dominika salaku bumi liburan atanapi investasi. Gantina mayar hotél, anjeun tiasa nyéwa bumi anjeun unggal dinten sareng ngamangpaatkeunana sareng kulawarga anjeun kanggo waktos liburan.

Vill.Red rente kaluar sipat, administers akun, sarta ngajaga aranjeunna dina bentuk tip-top.
Anjeun tiasa kéngingkeun artos sareng nikmati investasi anjeun nalika kami nanganan pikeun anjeun nalika henteu dianggo ku anjeun nyalira. Anjeun teu kudu nungkulan prosés rental, pangropéa imah, atawa layanan tamu.

Kami narékahan pikeun masihan pamilik urang katengtreman pikiran terang yén hartana salawasna aya dina panangan anu saé, nyayogikeun jasa anu saé pikeun panyéwaan pamilik urang, ngabantosan juragan urang ngamaksimalkeun kasempetan investasi nyéwa, ngajaga reputasi positip sareng étika dina pasar anu nungtut ieu.

Janten, jasa Manajemén Harta naon anu kami tawarkeun?

  • Palayanan Rental
    Kami milarian panyewa pikeun harta anjeun pikeun nyéwa jangka pondok / jangka panjang. Kami pribadi mariksa sipat sateuacan, salami sareng saatos nyewa panyewa
  • Koléksi nyéwa
    Kami mastikeun deposit anjeun dilakukeun dina waktosna sareng ditransfer kana rekening bank anjeun
  • Pengelolaan keuangan
    Kami mastikeun yén tagihan pangropéa anjeun dibayar dina waktosna
  • beberesih sarta Perbaikan
    Urang ngatur sagala jenis pitulung (pangropéa A/C, tukang ledeng, tukang listrik, beberesih, lukisan, jsb). Urang balanja pikeun housewares, consumables (sundries), jsb, sakumaha diperlukeun atawa dipénta
  • Perawatan Harta
    Kami nyiapkeun daptar inventaris harta anjeun sareng mertahankeunana. Sadaya alat bumi anu badé dipésér / dirobih atanapi dilereskeun aya kana persetujuan anjeun
  • Ngajaga rékaman
    Kami ngirimkeun laporan bulanan anjeun sareng ngirimkeun ka anjeun ku email (biaya, panghasilan, kalebet poto)

Rental jasa klien

Kami nyayogikeun jasa panyewa anu neraskeun sareng luar biasa, kalebet patepang sareng salam warga di bandara kalayan tanda.

Kami nawiskeun bantosan panyewa dina telepon 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu.

Urang nyadiakeun angkutan bandara. Supir taksi taksi anu disertipikasi ieu ogé tiasa masihan jasa taksi anu disaluyukeun pikeun balanja, wisata khusus, sareng kagiatan sanés dina waktos engké kalayan biaya tambahan.

Nalika parios panyewa nampi inpormasi ngeunaan aturan komunitas properti / kondo, nomer darurat, inventaris harta lengkep, peta, réstoran sareng inpormasi panyadia jasa, sareng seueur tip anu mangpaat.

Manajemén Harta Umum - Pikeun Non-Rentals

Kami nyayogikeun LAYANAN MANAJEMEN HARTA UMUM anu murah pisan pikeun pamilik anu henteu hoyong nyéwakeun hartana, tapi, tetep meryogikeun perusahaan manajemén pikeun pariksa sacara fisik hartana sahenteuna 1x per bulan pikeun ngajamin harta tetep dina kaayaan anu saé. Harga rupa-rupa ku ukuran. Mangga inquire.

  • Urang hawa kaluar harta pikeun ngaleungitkeun kasempetan kapang atawa infestation serangga
  • Kami rutin mariksa AC, alat, pipa, tekanan cai, sareng komponen listrik pikeun fungsionalitas anu leres.
  • Urang bisa ngabersihan lamun dipénta atawa diperlukeun. Ieu ogé mantuan pikeun ngaleungitkeun kapang, lebu, serangga, sarta ngaleungitkeun lebu konstruksi anyar
  • Kami gaduh harta anu rutin dipariksa pikeun ngajagaan tina maling atanapi karusakan, salami waktos kosong anu berkepanjangan, sateuacan atanapi saatos kaayaan cuaca parah.

ORDER sareng KAMI AYEUNA:

Punten wartosan kami pikeun negosiasi Biaya Administrasi pikeun Kontrak Jangka Panjang sareng Pendek.

Bandingkeun listings

ngabandingkeun
neangan
Fitur séjén