Patarosan remen tanya

Investasi di Républik Dominika Harta

Punta Cana jeung sababaraha wewengkon badag lianna di Républik Dominika boga ékonomi panggedéna jeung panggancangna tumuwuh, pariwisata solid sarta pertumbuhan kontinyu, penerbangan langsung ti 26 nagara, surrouding multibasa, iklim éndah jeung alam, basisir keusik bodas, infrastruktur ngembang gancang, éta pisan tempat desirable pikeun retire.

Unggal dinten, langkung seueur jalma mésér bumi kadua salaku bumi liburan atanapi investasi di dieu. Milik bumi di Républik Dominika mangrupikeun pilihan anu saé pikeun jalma anu nimbang-nimbang cicing di dinya sepenuh waktos.

Basisir wétan Républik Dominika geus katempo lonjakan dina ngembangkeun real-estate dina taun panganyarna, kalawan kompléx padumukan anyar, hotél, sarta puseur perdagangan sarta bisnis keur diwangun.

Sumawona, nyéwa bumi anjeun unggal dinten sareng dianggo sareng kulawarga anjeun pikeun liburan tanpa mayar hotél mangrupikeun strategi anu saé.

Janten, nagara ogé mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun para investor anu hoyong mésér harta pikeun nyéwa. Ku kituna, Punta Cana mangrupakeun pinter pikeun investasi, éta tujuan favorit pikeun loba investor.

Kauntungan dasar nagara-nagara aheng anu jauh sapertos Mesir, Turki, Spanyol, Bulgaria, Yunani, Kroasia, Monténégro, Thailand, sareng anu sanésna nyaéta aranjeunna di luar aliran wisata utama. Ieu teh cagar méwah tenang.

Républik Dominika mangrupa salah sahiji nagara ieu, paradise alam di pulo Karibia leutik.

Pasar perumahan Républik Dominika rupa-rupa sareng nyayogikeun rupa-rupa kategori harga. Anjeun bisa meuli imah di dieu pikeun $70,000 dollar AS; euweuh wates maksimum; Éta sadayana gumantung kana kreativitas sareng kauangan anjeun.

Lokasi properti Républik Dominika pisan rupa-rupa. Basisir kalér pulo, nu boga sagara lembut has, basisir wétan, nu kawentar pikeun pantai bodas sajajalan na, jeung basisir kidul, nu wawatesan jeung Laut Karibia haneut jeung imah satengah tina populasi nagara urang, sadaya. patut ningali.

Seueur jalma nganggap kauntungan sapertos kieu - Usum panas sapanjang taun, Lingkungan bersih ékologis, Laut jelas, sareng pantai pribadi,
Pangwangunan infrastruktur, Unik caang alam kidul, Iklim idéal, Biaya taneuh masih dina harga lumrah, Rupa-rupa pilihan konstruksi nguntungkeun, kasempetan Investasi hébat.

Zona ékonomi bébas atawa husus — wewengkon jeung status hukum unik jeung kaayaan ékonomi nguntungkeun pikeun narik boh usaha domestik jeung internasional.

Kusabab fitur di handap ieu, éta mangrupa asset pikaresepeun pikeun duanana investor lokal jeung asing di Républik Dominika - lokasi geografis nguntungkeun strategis, stabilitas politik jeung sosial, pasar tenaga kerja aktip tur workforce terampil, sikep ramah kana investasi asing, proyék infrastruktur Modern.

Dina waktos ayeuna, aya langkung ti 533 perusahaan di zona bébas Républik Dominika, anu dibagi kana 47 taman industri. Seuseueurna (47%) aya di tengah sareng kalér nagara, kalayan 25 persén -16 persén di Santo Domingo sareng sakurilingna, sareng 15 persén di kidul sareng wétan. Aya sakitar 112,500 jalma padamelan di séktor ékonomi ieu, kalayan jumlah lalaki sareng awéwé kasarna sami.

Ékspor komoditi Républik Dominika didominasi ku produk anu diproduksi di zona ieu, anu nyababkeun langkung ti 70% tina total ékspor nagara.

Sakitar saparapat perusahaan di zona bébas Républik Dominika aya dina industri tékstil, sareng sakitar 20% aya dina widang nyayogikeun rupa-rupa jinis jasa ka perusahaan di luar Républik Dominika, sapertos éntri sareng ngolah data, pamekaran parangkat lunak, palanggan telepon. rojongan, sarta jualan rupa-rupa barang sarta jasa ngaliwatan telepon. Cigars sareng produk bako sanés, sapatu sareng barang kulit, alat listrik, bahan perhiasan, produk ubar sareng farmasi, bahan wangunan, bahan kimia, sareng barang-barang sanés ogé diproduksi di zona bébas Dominika.

Meuli objék Real-Estate

Sakur warga asing tiasa mésér, gaduh sareng ngatur harta real-estate kalayan hak warisan di Républik Dominika. Ngan hiji paspor jeung hiji deui dokumen identitas kudu dibere. Hiji-hijina sarat pikeun kapamilikan nyaéta yén Kantor Pendaptaran Judul nyimpen rékaman sadaya pameseran anu dilakukeun ku urang asing pikeun tujuan statistik.

Bagian anu paling penting nyaéta milih hiji obyék, mariksa éta pikeun encumbrances, nyusun sareng negotiating kontrak, sareng gaduh kontrak diverifikasi sareng disahkeun ku notaris.

Sadaya operasi tiasa réngsé dina saminggu upami diperyogikeun.

Teras aya pendaptaran umum, anu henteu peryogi ayana pembeli. Biaya anu aya hubunganana sakitar 4% tina biaya harta.

Nalika anu ngagaleuh mendakan harta anu aranjeunna hoyong mésér sareng anu ngajual nampi tawaranna, anu mésér kedah ngagajikeun firma hukum lokal anu terhormat pikeun milarian judul sareng mastikeun harta éta bebas tina masalah hukum.

Pengacara nyiptakeun perjanjian pameseran anu kadua pihak (pembeli sareng penjual) kedah ditandatanganan sakali firma hukum nangtukeun henteu aya kasusah hukum.

Perjangjian pameseran bakal kalebet spésifikasi transaksi, sapertos harga anu disatujuan sareng istilah pamayaran. Anu meuli bakal sering diwajibkeun mayar deposit 10% pikeun ngamankeun harta.

Dina raraga ngalengkepan deal, nu meuli bakal perlu employ hiji notaris lokal. Nu meuli lajeng bakal nempatkeun tunai sésana dina akun escrow kalawan notaris, nu bakal dilaksanakeun dugi judul harta urang ditransferkeun ka aranjeunna sarta documented dina pendaptaran judul Dominika.

Pangacara anjeun bakal ngajukeun paperwork sareng Pendaftar Judul, sareng éta kedah dina nami juragan énggal dina 30-45 dinten.

Asing gaduh pilihan nyandak pinjaman hipotik di kalolobaan bank Dominika, anu diamankeun ku harta anu aranjeunna mésér.

Jumlah hipotik tiasa dugi ka 80% tina nilai anu ditaksir tina real estate.

Salian ti éta, kalolobaan bank ngawenangkeun urang asing pikeun muka rekening bank nganggo ID anu ayeuna sareng valid.

Aya dua jenis pajeg harta di nagara - pajeg beuli jeung pajeg taunan, dibayar ka pamaréntah.

Biasana, Prosedur Pajak Transfer (Pajak Mésér) nyaéta kieu -
3% tina harga beuli harta (sapertos dina kontrak penjualan). Harta anu dipésér ku ngagaleuh saham perusahaan, teras aya tambahan pajak 1%. Pajak kedah dibayar dina genep (6) bulan saatos nandatanganan kontrak penjualan. Biasana dilakukeun ku pengacara anu hadir dina waktos nutup penjualan.

Pajak taunan 1% ditaksir dina harta perumahan milik individu, dumasar kana nilai kumulatif sadaya harta anu ditaksir ku otoritas pamaréntah. Harta dihargaan tanpa merhatikeun perabotan atanapi alat anu aya di jerona.

Pikeun kavling diwangun, 1% diitung ngan pikeun nilai ngaleuwihan 7,710,158.20 DOP (kira-kira $150,000). Pikeun kavling anu teu diwangun, pajak 1% diitung dina nilai anu ditaksir saleresna tanpa pengecualian.

Pajak real estate dibayar unggal taun dina atanapi sateuacan 11 Maret, atanapi dina dua cicilan anu sami: 50% dina atanapi sateuacan 11 Maret, sareng sésana 50%, dina atanapi sateuacan 11 Séptémber.

Upami biaya harta kirang tina wates éta, anjeun moal gaduh pajak taunan.

Sanaos henteu aya struktur standar pikeun kontrak penjualan, éta kedah diserat sareng kalebet maksud pihak-pihak pikeun ngajual, katerangan lengkep ngeunaan harta, topik kontrak, harga pameseran sareng cara pamayaran, sareng tanda tangan anu disertipikasi.

Sadaya kontrak kedah direncanakeun dina basa Spanyol, numutkeun hukum. Salaku tambahan, upami aya tuduhan, sadaya dokuméntasi anu aya hubunganana sareng transaksi penjualan kedah ditarjamahkeun kana basa Spanyol sareng ditunjukkeun ka pangadilan salaku buktina.

Format kontrak ditangtukeun ku syarat unik para pihak. Kusabab complexities tina transaksi real estate, sadaya pihak kudu mariksa jeung pengacara maranéhanana saméméh Signing formulir, saprak ngarobah nanaon sanggeus Signing bakal hésé, lamun teu mungkin.

Salaku tambahan, upami anu ngagaleuh sanés nyicingan, anjeunna kedah milih bentuk kapamilikan anu pangsaéna pikeun tujuan sareng kapentingan na.

Kasus ngalibetkeun pelestarian aset teguh, aspék pajeg nagara, aspék pajeg on kauntungan tina jualan, sarta privasi sadayana kudu dianggap.

Lamun agén real estate jeung pengacara kolaborasi dina kontrak, nu meuli bisa nyimpen loba duit dina pajeg dina mindahkeun hak milik jeung prosedur pikeun meunangkeun bijil Judul.

Panerapan hak milik anyar (108-05), anu dilaksanakeun dina 4 April 2007, sacara drastis ngarobih aturan perumahan Républik Dominika. Kabutuhan tina disengagement pikeun sakabéh transaksi real estate - meuli, diobral, KPR, condo, jsb formasi - éta salah sahiji faktor utama modernitas.

Disengagement mangrupikeun prosedur hukum anu misahkeun bagian lahan dina situs tina bagian sanés dina situs anu sami. Pikeun nempatkeun éta cara séjén, operasi ngarobah judul kondisional disengagement, anu méré hak pikeun ngilikan wewengkon vast taneuh di jero loka, kana judul final, nu jaminan kapamilikan individu tina harta.

Ayeuna prosedur diwangun ku 3 fase: Bagian Inspektur - Inspektur Certified ngukur harta, ngadamel laporan sareng nampi persetujuan. Bagian hukum - Prosésna pindah ka Mahkamah Agung Tanah. Salila periode ieu, tatanggana atawa pihak katilu kabetot bisa ngabantah kana prosés disengagement. Masing-masing pihak bakal diwakilan ku jalma anu otorisasi. Bagian pendaptaran - Kaputusan hakim urang disetir ku Registrar of Judul, jeung abolishing tina heubeul jeung ngaluarkeun judul final anyar.

Pendaptaran harta dina panerapan anyar - Républik Dominika ieu tungtungna bisa nutup sela dina pangaturan operasi real estate jeung lawang kana gaya anyar Hukum 108-05 on pendaptaran real estate.

Salah sahiji kaunggulan tina panerapan anyar téh nya éta AIDS dina pendaptaran tina transaksi moveable jeung real estate ku ngawanohkeun sistem kontemporer ngukur jeung demarkasi sarta ngaronjatkeun operasi sahiji lembaga administrasi di wewengkon ieu. Hukum anyar ieu ngalaksanakeun tujuan anu kasebat bari tetep leres kana struktur inti Torrance.

Naon prosedur pikeun ngarobah sertipikat judul? Sertipikat Judul anyar diwanohkeun dina awal taun 2008. Kaget ku métamorfosis dramatis na. Nanging, ayeuna sigana janten salembar kertas biasa, kalayan kode anu praktis teu kaétang sareng sistem sinyal anu ngasertipikasi legitimasina. Sanaos sertipikat "Tingali" énggalna, dokumén hukum anu utami sareng paling penting di Républik Dominika anu aya hubunganana sareng hak milik tetep sertipikat "Tingali".

Beda utama nyaéta Sertipikat Judul ayeuna gaduh tujuan khusus: pikeun ngaidentipikasi harta sareng pamilik anu sah. Watesan kauangan sareng hukum anu tiasa mangaruhan harta éta henteu deui kalebet dina sertipikat sareng parantos dipindahkeun ka otoritas pendaptaran anu sanés.
Sertipikat Judul Samentara - Salah sahiji fitur unik hukum nyaéta ngamungkinkeun kondominium dina konstruksi nampi sertipikat gelar samentawis. Panerapan ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun hipotik pikeun tiap unit kondominium masing-masing.

Nanging, ideu ngagunakeun Sertipikat Judul Samentara nyababkeun sababaraha masalah ngeunaan jasa anu disayogikeun, otoritas anu ngurus kagiatan anu aya hubunganana sareng sertipikat, metode kontrol, sareng pilihan pangiriman.

Kami mamatahan anjeun nganggo jasa Villa Red,SRL kusabab sababaraha alesan.

Urang ngadamel prosés pameseran ti kajauhan salancar-gancang.

Kami gawé bareng sareng pamekar perumahan anu paling dipercaya.

Kami nyayogikeun anjeun seueur jasa tambahan sapertos manajemén harta, bantosan nyéwa, bantosan dina pilihan unit, jsb.

Lamun customer mundut hiji obyék siap dipaké, urang teu ngan mantuan pikeun milih anu pangalusna tina varian pangalusna, tapi ogé nyadiakeun bantuan légal pinuh sarta hidayah on isu finansial.

Rencana pamayaran sareng Dokumén Hukum

Hiji tiasa nganggo Pembayaran Tunai Biasa atanapi Pembiayaan nalika ngagaleuh harta naon waé.

Pangmayaran kontan biasa sering ditawarkeun ayeuna sareng rencanana gumantung kana total biaya harta sareng jinis harta - anu parantos diwangun atanapi dina proyék konstruksi. 

Rencana pamayaran anu biasa ti anu gaduh tiasa diwangun ku Fee Reservasi - pikeun nyéépkeun harta nalika kontrak parantos réngsé. Nepi ka dua minggu, misalna. fee Reservasi bisa dikedalkeun salaku 10% tina harga. Dina momen nandatanganan kontrak, 30% pembayaran diperlukeun. Sareng 60% deui anu mésér bakal mayar sakitar sabulan.

Rencana pamayaran anu biasa ti pamekar sapertos kieu - Biaya réservasi tiasa bénten ti 1,000 USD dugi ka 5, 000 USD. Nalika nandatanganan kontrak, anu mésér ngalengkepan 10%. Sejen 30% kedah dibayar nalika jaman konstruksi. Jeung 60% bari pangiriman harta nurutkeun tanggal dijadwalkeun.

Kadang-kadang, cara pamayaran gabungan tiasa dianggo ogé. Contona, fee reservasi - 1,000 USD. Nalika nandatanganan kontrak - 15%, 35% sanésna réngsé nalika konstruksi. Sareng 50% tina pembiayaan.

Janten, saurang tiasa nyandak Pembiayaan Bank dugi ka 15 taun kalayan 30% tina pembayaran ka handap sareng tina 9% tina suku bunga. Kaayaanana tiasa béda-béda gumantung kana bank anu anjeun pikahoyong.

Sakur harta anu judulna jelas tiasa ngalamar pembiayaan. Daptar dokumén anu bakal dikintunkeun nyaéta:

  1. Surat requesting nangtukeun jumlah injeuman
  2. Salinan Paspor
  3. Surat padamelan atanapi Sertifikasi panghasilan
  4. Surat Panghasilan Pajak
  5.  Pernyataan rekening bank salami 6 sasih

Salaku tambahan tiasa diperyogikeun:

Pernyataan kauangan diropéa, bentuk pamariksaan médis, rujukan bank.

Boh anjeun badé nyéwa bumi di Républik Dominika atanapi nyiapkeun perjanjian sewa pikeun panyewa anjeun, anjeun kedah terang masalah dasar.

Kontrak sewa mangrupikeun dokumén sah anu ditulis dina basa Spanyol atanapi Spanyol / Inggris. Bagian bubuka kalebet inpormasi pribadi, alamat, tempat tinggal, nomer KTP dua pihak: pamilik harta sareng panyewa.

Bagian poko ngandung rupa-rupa paragraf anu ngajelaskeun lokasi nyéwa bumi, kaayaanana, jumlah pamayaran bulanan sareng kaayaan pamayaran, hak hukum sareng kawajiban dua pihak, durasi sareng perpanjangan kontrak. Sahenteuna hiji atawa kadang dua deposit kaamanan diperlukeun. The mindahkeun duit / métode transaksi bisa sapuk. Ladenan tambahan, sapertos Biaya Pangropéa/Internet sareng Kabel tiasa kalebet kana pamayaran sewa. Listrik, ngebon atanapi jasa beberesih kedah dipisahkeun. 

Perjangjian sewa tiasa pondok (kirang 6 bulan) atanapi jangka panjang (6 bulan -1 taun). Sareng tiasa direnovasi sasuai.

 

Bandingkeun listings

ngabandingkeun