Villa Beureum • Villa.red favicon

Villa Beureum

8400 NW 25TH STREET, SUITE 100, DORAL, FL, 33198-1534, AS
    nelpon + 1 850 303 0004

    sipat tipe

    • 52% apartemen
    • 47% Villas & Imah
    • 1% Lahan & Kavling

    sipat status

    • 95% pikeun dijual
    • 3% pikeun Sewa
    • 2% nu lain

    sipat Dayeuh Nu Caket

    • 40% Bavarian
    • 34% Punta Cana
    • 8% Las Terrenas
    • 18% nu lain

    Ngeunaan Villa Beureum

    Badan Perumahan Villa Beureum ngadukung individu pikeun netep di Républik Dominika. Kami suksés ngabantosan warga sareng urang asing kalayan sagala patarosan sareng detil anu aya hubunganana sareng investasi perumahan sareng nyayogikeun pitunjuk anu penting pikeun ngajual, ngagaleuh sareng nyéwa sababaraha jinis harta di nagara éta.

    Kami terus-terusan prioritas kualitas, akuntabilitas, sareng transparansi harga, naha éta villa méwah pribadi, kompleks bungalow, atanapi agam multi-gedong. Salaku tambahan, kami nyayogikeun klien kami sababaraha konsultasi sareng jasa ngeunaan inpormasi pajeg harta, pendaptaran hak milik sah, prosedur pamisahan perumahan, jsb.

    Kami pasangan anu tiasa dipercaya sareng agén anu tiasa dipercaya anu bakal marengan anjeun ti mimiti saprak anjeun parantos mutuskeun pikeun gaduh harta anjeun di Républik Dominika dugi ka perjanjian anjeun réngsé.

    Urang mantuan Anjeun pikeun cooperate jeung negotiate ngan jeung pangalusna jeung well-dipikawanoh pausahaan real estate di nagara ieu pikeun nyieun prosés nu leuwih gampang, basajan, jelas jeung leuwih dipercaya dina aspék rapat, diskusi, kontrak, téhnik hukum jeung transaksi.

    Ulah ragu ngagunakeun jasa kami. Kami di dieu pikeun ngajawab patarosan naon waé anu anjeun gaduh ngeunaan perumahan sareng bumi Républik Dominika.

    basa: Inggris, Spanyol, Rusia

    Bandingkeun listings

    ngabandingkeun